Over ons

ANDERS NOG IETS, een Haarlems winkeltje met producten die ‘anders’ zijn. Interieurdesign, woonaccessoires en unieke cadeauartikelen vind je bij ons!

Marloes & Leonie

ANDERS NOG IETS is een Haarlems boetiekje dat opende op 15 juni 2013. Een droomwinkel met spullen die ‘anders’ zijn en waar wij, Marloes en Leonie, enthousiast van worden! Ons winkeltje staat sindsdien bomvol met allerlei eigenzinnige woonaccessoires, bijzonder textiel, natuurverf, handgemaakte sieraden en unieke cadeau artikelen.

We focussen ons op duurzame en handgemaakte producten en we werken het liefst samen met lokale ambachtslieden. Zo helpen wij je een handje om je huis, werkplek of andere ruimte een nieuwe, creatieve en warme touch te geven. Ook andere verrassende hebbedingetjes verzamelen we maar al te graag in ons continue wisselende assortiment.

Sinds 2008…

Eigenlijk bestaat ANDERS NOG IETS al langer (zo vertelt ons logo). In 2008 is het door Marloes opgezet in de Kruisstraat als allerkleinste winkeltje van Haarlem. Als aanvulling op het assortiment van de buurman – een fervent traiteur – vond je er de heerlijkste pasta’s, kruiden, olijfolie en daarnaast servies en andere leuke accessoires voor een mooi gedekte tafel. Ondanks alle lekkernijen deed het non-food het beter en besloten we daarmee verder te gaan.

Drie jaar later moesten we het kleine winkeltje helaas verlaten. Na een zoektocht naar een nieuw pand en vele brainstormsessies over de toekomst, kwam er in het voorjaar van 2013 een groter pand vrij aan de Barrevoetestraat. Alsof het zo moest zijn… Sindsdien zijn we samen enthousiast verder gegaan met de uiting van onze creatieve ideeën en hebben we een assortiment met alleen maar spullen die we echt leuk vinden.

.

over_ons